Mölndal J20

Referat: HC Dalen - Mölndal J20

HC Dalen - IF Mölndal Hockey 4-2 (3-0, 0-1, 1-1)

För första matchen på nästan 1 år stod HC Dalen för motståndet.

Första perioden var nervös från vår sida och det syntes ganska klart och med många enkla misstag så var Dalen inte sena med att utnyttja dessa i deras omställningar där vi blev alldeles för långa och vi kollar för mycket på puck.

Andra perioden så hade den mesta av anspänningen släppt och vi håller ihop laget lite bättre och får lite längre anfall och kan också reducera till 3-1 genom mål av Ludvig Hofsten.

Tredje perioden tycker jag det är vi som för även om Dalen är vassa i sina omställningar. Vi reducerar ytterligare en gång denna gången genom Jonathan Meijer. Vi trycker på för ytterligare mål men drar på oss alldeles för onödiga utvisningar och istället för 3-3 så gör Dalen 4-2 i PP.

För att summera matchen så blir vi bättre och bättre ju längre vi spelar vilket är väldigt positivt. Sedan måste vi bli bättre på att utnyttja våra lägen!!